• ANASAYFA
  • ÖZGEÇMİŞİM
  • YILLIK PLAN VE ZÜMRELER
  • FOTOĞRAF GALERİSİ
  • ZİYARETÇİ DEFTERİ
  • İLETİŞİM
  • ATATÜRK KÖŞESİ
    • ATATÜRKÜN HAYATI
    • ATATÜRKÜN ANILARI
    • ATATÜRKÜN SON İSTEĞİ
    • ATATÜRKÜN NUTUKLARI
    • ATATÜRKÜN MEKTUPLARI
    • KONULARA GÖRE ATATÜRKÜN SÖZLERİ
    • ATANIN AĞLADIĞI AN
    • ATATÜRK HAKKINDA SÖYLENENLER
    • GÜLEN ATATÜRK
    • ATATÜRK ÖLDÜKTEN SONRAKİ ÖZEL FOTOLARI
    • ATATÜRKÜN DÜNYADA İSMİNİN VERİLDİĞİ YERLER
    • UYGULAMALI MUTFAK DERSLERİMİZ
  • UYGULAMALI MUTFAK DERSLERİMİZ
  • İLK MEZUNLARIMIZ (1996-2000)
    • KIRKLARELİ TURİZM OTELCİLİK LİSESİ
    • GELENEKSEL İLK MEZENUNLAR BULUŞMASI
  • SİTE YÖNETİCİSİNE ÖZEL
    • SİTE YÖNETİCİSİNE ÖZEL
    • GASTRONOMİ İLE İLGİLİ
  • SİTEMİZE DOSYA GÖNDEREBİLİRSİNİZ
    • DOSYA YÜKLE
  • UYGULAMALI DERSLERİMİZ
    • PİŞİRME YÖNTEMLERİ DERSİ REÇETELERİ
  •  
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
  • KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ PINARHİSAR MYO. AŞÇILIK PROGRAMI 2025-2026
    • Aşçılık Programı 1. Sınıf
      • Pişirme Teknikleri
      • Temel Mutfak Teknikleri
    • Aşçılık Programı 2. Sınıf
      • Unlu Mamul Yapım Teknikleri
  • DUYURULAR
    • FAYDALI LİNKLER
  • MUTFAK UYGULAMASI DERSLERİMİZ
    • MUTFAK UYGULAMASI DERSLERİMİZ
  • AYKUT AYBAŞ
    • SİRKE
    • REÇETELER
    • AYKUT AYBAŞ
    • ÖNEMLİ BELGELER
Üyelik Girişi
Parolamı unuttum
Üye olmak istiyorum
KATEGORİLER
  • YEMEK İLE İLGİLİ HERŞEY
    • ÖNEMLİ SOSLAR
    • GASTRONOMİ SÖZLÜĞÜ
    • RAKI VE MEZELERİ
    • BASİT MUTFAK ÖLÇÜLERİ
  • YEMEK TARİFLERİ
    • A dan Z ye yemekler
      • Bakliyat yemekleri
      • Balık yemekleri
      • Börekler
      • Çorbalar
      • Et yemekleri
      • Komposto ve hoşaflar
      • Pilavlar
      • Reçeller
      • Sebze yemekleri
      • Salata ve mezeler
      • Soslar
      • Tatlılar ve tuzlular
      • Tavuk yemekleri
      • Yumurta yemekleri
      • Zeytinyağlılar
  • DUYURULAR
  • BELİRLİ GÜNLER
  • KANUN VE YÖNETMELİKLER
    • MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM YÖNETMELİĞİi
    • ÖDÜL VE DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ
    • SINIF GEÇME YÖNETMELİĞİ
    • SOSYAL ETKİNLİK YÖNETMELİĞİ
    • EK DERS YÖNETMELİĞİ
    • ADAY ÖĞRETMEN YÖNETMELİĞİ
    • ALAN ŞEFLİĞİ YÖNETMELİĞİ
    • REHBERLİK HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ
    • YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME VE ATAMA YÖNETMELİĞİ 2014
    • 2014 Meb Yöneticilerinin Görevlendirilme Kılavuzu
  • MESLEK ÖĞRETMENLERİ
    • Ders notları
Site Haritası
Site Haritası
Takvim

DÖNEM BOYUNCA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ YEMEKLER

Sevgili arkadaşlar bu dönem (2017-2018) okulumuzda öğrencileimiz ile yapmış olduğumuz Osmanlı Mutfağı dersindeki yemeklerin reçetelerini ekliyorum .İlgilenen arkadaşlar indirebilirler.


RESİMLİ TARİFLERİMİZ

Ballı Mahmudiye tarihi için  TIKLAYINIZ

Dane-i bulguru hassa tarihi için  TIKLAYINIZ

Ekşili Lohusa Çorbası tarihi için  TIKLAYINIZ

Elma Dolması tarihi için  TIKLAYINIZ

Helva-i Hakani tarihi için  TIKLAYINIZ

Kabak Kalyesi tarihi için  TIKLAYINIZ

Kuru Üzümlü Ravani tarihi için  TIKLAYINIZ

Marmarine  tarihi için  TIKLAYINIZ

Mutancana  tarihi için  TIKLAYINIZ

Süleymaniye Çorbası  tarihi için  TIKLAYINIZ



AYVA TATLISI tarihi için  TIKLAYINIZ

ÇEŞM-İ NİGAR tarihi için  TIKLAYINIZ

DANA ETİNDEN PAPAZ YAHNİSİ tarihi için  TIKLAYINIZ

DOMATESLİ PİLAV tarihi için  TIKLAYINIZ

HELTİYE tarihi için  TIKLAYINIZ

İRMİK ÇORBASI tarihi için  TIKLAYINIZ

LEBENİYE ÇORBASI tarihi için  TIKLAYINIZ

NEMSE BÖREĞİ tarihi için  TIKLAYINIZ

PATLICANLI PİLAV tarihi için  TIKLAYINIZ

PİLİÇ ÇORBASI tarihi için  TIKLAYINIZ

PİLİÇ KIZARTMASI tarihi için  TIKLAYINIZ
 
PİLİÇ TOPKAPI tarihi için  TIKLAYINIZ

PİRUHİ tarihi için  TIKLAYINIZ

SABUNİ HELVA  tarihi için  TIKLAYINIZ

SULTAN KEBABI tarihi için  TIKLAYINIZ

SÜTLÜ PİLAV tarihi için  TIKLAYINIZ

TAVUK BÖREĞİ tarihi için  TIKLAYINIZ

TAVUK GÖĞSÜ tarihi için  TIKLAYINIZ

TERBİYELİ PATATES ÇORBASI tarihi için  TIKLAYINIZ

TERBİYELİ PIRASA  tarihi için  TIKLAYINIZ

TUTMAÇ ÇORBASI  tarihi için  TIKLAYINIZ







Yorum Yaz - Arşiv   
5068 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam39
Toplam Ziyaret730973
Duyurular
  • ÖDEVLER İLE İLGİLİ DUYURU
Köşe Yazıları
AYKUT AYBAŞ
TURİZM HAFTASININ TARİHÇESİ

ÜNAL GÜRSEL
YALNIZLIĞIN ANATOMİSİ

İBRAHİM KAYA
YALNIZLIK PAYLAŞILMAZ

EVRİM KARACA
YEMEK YAPMA SANATI

MEHMET SELMAN BAYINDIR
MOLEKÜLER GASTRONOMİ

Videolar
  • MESLEKİ TANITIM
  • TATLI YAPIMI
  • SALATA VE MEZELER
  • ÇORBALAR
  • YEMEKLER
  • ULUSLARARASI SOSLAR
  • MAKARNALAR
  • MÜZİK VİDEOLARI
  • PİLAVLAR
  • HAMUR İŞLERİ
  • BALIK YEMEKLERİ
  • TABAK SÜSLEME VE DEKOR
  • EĞİTİCİ VİDEOLAR