• ANASAYFA
  • ÖZGEÇMİŞİM
  • YILLIK PLAN VE ZÜMRELER
  • FOTOĞRAF GALERİSİ
  • ZİYARETÇİ DEFTERİ
  • İLETİŞİM
  • ATATÜRK KÖŞESİ
    • ATATÜRKÜN HAYATI
    • ATATÜRKÜN ANILARI
    • ATATÜRKÜN SON İSTEĞİ
    • ATATÜRKÜN NUTUKLARI
    • ATATÜRKÜN MEKTUPLARI
    • KONULARA GÖRE ATATÜRKÜN SÖZLERİ
    • ATANIN AĞLADIĞI AN
    • ATATÜRK HAKKINDA SÖYLENENLER
    • GÜLEN ATATÜRK
    • ATATÜRK ÖLDÜKTEN SONRAKİ ÖZEL FOTOLARI
    • ATATÜRKÜN DÜNYADA İSMİNİN VERİLDİĞİ YERLER
    • UYGULAMALI MUTFAK DERSLERİMİZ
  • UYGULAMALI MUTFAK DERSLERİMİZ
  • İLK MEZUNLARIMIZ (1996-2000)
    • KIRKLARELİ TURİZM OTELCİLİK LİSESİ
    • GELENEKSEL İLK MEZENUNLAR BULUŞMASI
  • SİTE YÖNETİCİSİNE ÖZEL
    • SİTE YÖNETİCİSİNE ÖZEL
    • GASTRONOMİ İLE İLGİLİ
  • SİTEMİZE DOSYA GÖNDEREBİLİRSİNİZ
    • DOSYA YÜKLE
  • UYGULAMALI DERSLERİMİZ
    • PİŞİRME YÖNTEMLERİ DERSİ REÇETELERİ
  •  
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
  • KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ PINARHİSAR MYO. AŞÇILIK PROGRAMI 2025-2026
    • Aşçılık Programı 1. Sınıf
      • Pişirme Teknikleri
      • Temel Mutfak Teknikleri
    • Aşçılık Programı 2. Sınıf
      • Unlu Mamul Yapım Teknikleri
  • DUYURULAR
    • FAYDALI LİNKLER
  • MUTFAK UYGULAMASI DERSLERİMİZ
    • MUTFAK UYGULAMASI DERSLERİMİZ
  • AYKUT AYBAŞ
    • SİRKE
    • REÇETELER
    • AYKUT AYBAŞ
    • ÖNEMLİ BELGELER
Üyelik Girişi
Parolamı unuttum
Üye olmak istiyorum
KATEGORİLER
  • YEMEK İLE İLGİLİ HERŞEY
    • ÖNEMLİ SOSLAR
    • GASTRONOMİ SÖZLÜĞÜ
    • RAKI VE MEZELERİ
    • BASİT MUTFAK ÖLÇÜLERİ
  • YEMEK TARİFLERİ
    • A dan Z ye yemekler
      • Bakliyat yemekleri
      • Balık yemekleri
      • Börekler
      • Çorbalar
      • Et yemekleri
      • Komposto ve hoşaflar
      • Pilavlar
      • Reçeller
      • Sebze yemekleri
      • Salata ve mezeler
      • Soslar
      • Tatlılar ve tuzlular
      • Tavuk yemekleri
      • Yumurta yemekleri
      • Zeytinyağlılar
  • DUYURULAR
  • BELİRLİ GÜNLER
  • KANUN VE YÖNETMELİKLER
    • MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM YÖNETMELİĞİi
    • ÖDÜL VE DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ
    • SINIF GEÇME YÖNETMELİĞİ
    • SOSYAL ETKİNLİK YÖNETMELİĞİ
    • EK DERS YÖNETMELİĞİ
    • ADAY ÖĞRETMEN YÖNETMELİĞİ
    • ALAN ŞEFLİĞİ YÖNETMELİĞİ
    • REHBERLİK HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ
    • YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME VE ATAMA YÖNETMELİĞİ 2014
    • 2014 Meb Yöneticilerinin Görevlendirilme Kılavuzu
  • MESLEK ÖĞRETMENLERİ
    • Ders notları
Site Haritası
Site Haritası
Takvim

MUTFAK UYGULAMASI DERSLERİMİZ

Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam29
Toplam Ziyaret730822
Duyurular
  • ÖDEVLER İLE İLGİLİ DUYURU
Köşe Yazıları
AYKUT AYBAŞ
TURİZM HAFTASININ TARİHÇESİ

ÜNAL GÜRSEL
YALNIZLIĞIN ANATOMİSİ

İBRAHİM KAYA
YALNIZLIK PAYLAŞILMAZ

EVRİM KARACA
YEMEK YAPMA SANATI

MEHMET SELMAN BAYINDIR
MOLEKÜLER GASTRONOMİ

Videolar
  • MESLEKİ TANITIM
  • TATLI YAPIMI
  • SALATA VE MEZELER
  • ÇORBALAR
  • YEMEKLER
  • ULUSLARARASI SOSLAR
  • MAKARNALAR
  • MÜZİK VİDEOLARI
  • PİLAVLAR
  • HAMUR İŞLERİ
  • BALIK YEMEKLERİ
  • TABAK SÜSLEME VE DEKOR
  • EĞİTİCİ VİDEOLAR