PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU 2018 VİZE SINAVLARI BAHAR DÖNEMİAŞÇILIK PROGRAMI BİRİNCİ SINIFLAR PİŞİRME TEKNİKLERİ 2 DERSİ KONULARMUTFAK YÖNETİMİ MUTFAK ORGANİZASYONU İÇİN TIKLAYINIZ PİŞİRME YÖNTEMLERİ VE SOSLAR İÇİN TIKLAYINIZ PİŞİRME YÖNTEMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ ULUSLARASI MUTFAKLARDA DOĞRAMA ŞEKİLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ ULUSLARASI MUTFAKLARDA KULLANILAN ET SULARI İÇİN TIKLAYINIZ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI GIDA VE PERSONEL HİJYENİ DERSİ DERS SUNULARI İÇİN TIKLAYINIZ AŞÇILIK PROGRAMI İKİNCİ SINIF MESLEKİ PROJE DERSİ DERS SUNULARI İÇİN TIKLAYINIZ DERS KİTABI İÇİN TIKLAYINIZ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ DERSİ SUNUMLAR İÇİN TIKLAYINIZ |
735 kez okundu |
Yorumlar |
| Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın |