• ANASAYFA
  • ÖZGEÇMİŞİM
  • YILLIK PLAN VE ZÜMRELER
  • FOTOĞRAF GALERİSİ
  • ZİYARETÇİ DEFTERİ
  • İLETİŞİM
  • ATATÜRK KÖŞESİ
    • ATATÜRKÜN HAYATI
    • ATATÜRKÜN ANILARI
    • ATATÜRKÜN SON İSTEĞİ
    • ATATÜRKÜN NUTUKLARI
    • ATATÜRKÜN MEKTUPLARI
    • KONULARA GÖRE ATATÜRKÜN SÖZLERİ
    • ATANIN AĞLADIĞI AN
    • ATATÜRK HAKKINDA SÖYLENENLER
    • GÜLEN ATATÜRK
    • ATATÜRK ÖLDÜKTEN SONRAKİ ÖZEL FOTOLARI
    • ATATÜRKÜN DÜNYADA İSMİNİN VERİLDİĞİ YERLER
    • UYGULAMALI MUTFAK DERSLERİMİZ
  • UYGULAMALI MUTFAK DERSLERİMİZ
  • İLK MEZUNLARIMIZ (1996-2000)
    • KIRKLARELİ TURİZM OTELCİLİK LİSESİ
    • GELENEKSEL İLK MEZENUNLAR BULUŞMASI
  • SİTE YÖNETİCİSİNE ÖZEL
    • SİTE YÖNETİCİSİNE ÖZEL
    • GASTRONOMİ İLE İLGİLİ
  • SİTEMİZE DOSYA GÖNDEREBİLİRSİNİZ
    • DOSYA YÜKLE
  • UYGULAMALI DERSLERİMİZ
    • PİŞİRME YÖNTEMLERİ DERSİ REÇETELERİ
  •  
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
  • KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ PINARHİSAR MYO. AŞÇILIK PROGRAMI 2025-2026
    • Aşçılık Programı 1. Sınıf
      • Pişirme Teknikleri
      • Temel Mutfak Teknikleri
    • Aşçılık Programı 2. Sınıf
      • Unlu Mamul Yapım Teknikleri
  • DUYURULAR
    • FAYDALI LİNKLER
  • MUTFAK UYGULAMASI DERSLERİMİZ
    • MUTFAK UYGULAMASI DERSLERİMİZ
  • AYKUT AYBAŞ
    • SİRKE
    • REÇETELER
    • AYKUT AYBAŞ
    • ÖNEMLİ BELGELER
Üyelik Girişi
Parolamı unuttum
Üye olmak istiyorum
KATEGORİLER
  • YEMEK İLE İLGİLİ HERŞEY
    • ÖNEMLİ SOSLAR
    • GASTRONOMİ SÖZLÜĞÜ
    • RAKI VE MEZELERİ
    • BASİT MUTFAK ÖLÇÜLERİ
  • YEMEK TARİFLERİ
    • A dan Z ye yemekler
      • Bakliyat yemekleri
      • Balık yemekleri
      • Börekler
      • Çorbalar
      • Et yemekleri
      • Komposto ve hoşaflar
      • Pilavlar
      • Reçeller
      • Sebze yemekleri
      • Salata ve mezeler
      • Soslar
      • Tatlılar ve tuzlular
      • Tavuk yemekleri
      • Yumurta yemekleri
      • Zeytinyağlılar
  • DUYURULAR
  • BELİRLİ GÜNLER
  • KANUN VE YÖNETMELİKLER
    • MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM YÖNETMELİĞİi
    • ÖDÜL VE DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ
    • SINIF GEÇME YÖNETMELİĞİ
    • SOSYAL ETKİNLİK YÖNETMELİĞİ
    • EK DERS YÖNETMELİĞİ
    • ADAY ÖĞRETMEN YÖNETMELİĞİ
    • ALAN ŞEFLİĞİ YÖNETMELİĞİ
    • REHBERLİK HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ
    • YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME VE ATAMA YÖNETMELİĞİ 2014
    • 2014 Meb Yöneticilerinin Görevlendirilme Kılavuzu
  • MESLEK ÖĞRETMENLERİ
    • Ders notları
Site Haritası
Site Haritası
Takvim

Meslek Yüksekokulumuzda İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Kahvaltı Organizasyonu Yapıldı

Kırklareli Valiliği ve Üniversitemiz tarafından Dezavantajlı Toplum Kesiminde Yaşayan Bireylere Yönelik Kurumlararası İşbirliği çalışmaları kapsamında hazırlanan “Umutlu Yarınlar” protokolü kapsamında Meslek Yüksekokulumuz tarafından 30 Nisan 2019 Salı günü Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı merkez ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik kahvaltı organizasyonu düzenlenmiştir.

Aşçılık Programımız Öğretim Görevlisi Aykut AYBAŞ, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programımız Öğretim Görevlileri Elçin GÜNGÖR GÜZELER, Aykut PAJO ve öğrencileri tarafından hazırlanan kahvaltıya Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mesut AYAR, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Tarık ÖZÇELİK, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Faruk DOĞAN, Müdür Yardımcıları Sayın Dr. Öğr. Gör. Aydın Ünal ve Öğr. Gör. Selçuk ÖZKAN İlçe Emniyet Müdürü Sayın Hüsnü UZ, İlçe Müftüsü Sayın Abdullah KARA, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hekim DEMİRCİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İbrahim EREN, İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Sayın Koray TOSKA ve Pınarhisar Merkez İlkokul ve Ortaokul müdürleri ve öğretmenleri katılmışlardır. Katılımcılar düzenlenen kahvaltı sonrasında proje ile ilgili fikir alışverişinde bulunmuşlardır.



http://pmyo.klu.edu.tr/Sayfalar/13689-meslek-yuksekokulumuzda-ilkokul-ve-ortaokul-ogrencilerine-yonelik-kahvalti-organizasyonu-yapildi.klu




Yorum Yaz - Arşiv   
675 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam23
Toplam Ziyaret731079
Duyurular
  • ÖDEVLER İLE İLGİLİ DUYURU
Köşe Yazıları
AYKUT AYBAŞ
TURİZM HAFTASININ TARİHÇESİ

ÜNAL GÜRSEL
YALNIZLIĞIN ANATOMİSİ

İBRAHİM KAYA
YALNIZLIK PAYLAŞILMAZ

EVRİM KARACA
YEMEK YAPMA SANATI

MEHMET SELMAN BAYINDIR
MOLEKÜLER GASTRONOMİ

Videolar
  • MESLEKİ TANITIM
  • TATLI YAPIMI
  • SALATA VE MEZELER
  • ÇORBALAR
  • YEMEKLER
  • ULUSLARARASI SOSLAR
  • MAKARNALAR
  • MÜZİK VİDEOLARI
  • PİLAVLAR
  • HAMUR İŞLERİ
  • BALIK YEMEKLERİ
  • TABAK SÜSLEME VE DEKOR
  • EĞİTİCİ VİDEOLAR